Preparem el curs 2015/2016

La incorporació del vostre fill/filla a l’E.I Pequelar, és sense dubte un dels passos en la seua educació, formació i aprenentatge més enllà de l’entorn familiar.

pequelar00

A Pequelar les xiquetes i els xiquets aprenen coses tan bàsiques per a la seua formació com que cal aprendre a esperar i a compartir l’atenció afectuosa dels adults; que pot establir vincles afectius amb altres adults i altres xiquets i xiquetes diferents als pares i germans; que aquests vincles afectius no es substitueixen els uns als altres, sinó que van teixint una estructura que amplia progressivament el món del xiquet i la xiqueta des de l’espai familiar al poble.

pequelar01

L’Ajuntament de Betxí és conscient de la importància d’esta etapa educativa i per això sosté l’E.I. Pequelar. És un centre públic que imparteix el primer cicle d’educació infantil de caràcter no obligatori.

Pequelar és un espai educatiu on les relacions personals són un element clau per  donar valor a la convivència i a la diversitat. És per això que els seus projectes es basen en un model d’alta qualitat educativa que potencia i afavoreix el desenvolupament de les capacitats dels xiquets i les xiquetes, tot respectant les seues singularitats.

A més a més de complir una funció educativa bàsica durant aquests primers anys de vida, Pequelar compleix una funció social, ja que facilita que les famílies puguen compatibilitzar la vida professional amb la vida familiar.

Els pares i mares son part integrant de la comunitat educativa, per això voldria destacar la importància de la vostra participació en la dinàmica quotidiana, i a la vegada, sempre que tingueu qüestions per plantejar, la direcció del centre us atendrà i donarà resposta als vostres dubtes.pequelar02

Per acabar, només em resta donar-vos la benvinguda a la nostra escola i demanar la vostra col·laboració per fer que funcione a nivell d’excel·lència al qual aspirem i així, entre tots, contribuïm a oferir cada vegada un millor servei i atenció als xiquets i les xiquetes, i també a vosaltres.

Àngels Rius

Regidora d’Educació. 

pequelar03

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s